wi-bike comfort

Med fokus på hver minste detalj har Wi-Bike Comfort blitt utviklet for å holde de høyeste standarder. Dette er en allsidig modell som passer like bra til jobb som på søndagstur.

wi-bike activ

Moderne og rene linjer skaper rom for personalisering og farger. Wi-Bike Aktiv er en sykkel perfekt for deg som elsker teknologiske finesser og minimalistisk design.

hold deg aktiv

Gi deg selv en skreddersydd personlig trener. Sett opp tilpassede treningsprogram. Utfordre deg selv for å nå dine mål. Med en Wi-Bike får du en skikkelig mobil PT til disposisjon. Bestem deg for hvor mange kalorier du vil forbrenne og følg med på pulsen – Wi-Bike tar seg av resten. Og foretrekker du å komme frisk og fin på jobb er det bare å stille inn sykkelen for det. Med Wi-Bike er ingenting umulig!

koble til med app

Du kan koble smarttelefonen til Wi-Bikes elektroniske system for å få eksklusive funksjoner som bare Piaggios motorsystem kan tilby. Du kan se rutedata og statistikk for hver tur og sette opp egne ruter tilpasset dine behov. Den elektriske motoren har tre nivåer – Eco, Tour og Power – slik at du nesten kan tredoble pedalkraften med hastighet på maks 25 km/t..