Om Piaggio

 

Piaggio er symbolet på Italias evne til innovasjon og utvikling av tidløst design. Fra deres kreative smie kommer det revolusjonære modeller som bringer fremtiden til nåtiden, og de utvikler konseptet med personlig mobilitet og vinner kunder over hele verden. Forskning på teknologi og stil, kontinuerlig forbedring og respekt for miljøet er merkets vinnende kjennetegn.

I dag er Piaggio Italias største produsent av tohjulte motorkjøretøy, og favner om merker som Moto Guzzi, Gilera, Aprilia og Vespa.

 

Italiensk teknologi og design
Piaggio Group har lange røtter i den italienske industrien. I 1882 startet Enrico Piaggio opp med produksjon av lokomotiver og jernbanemateriell, men etter andre verdenskrig skiftet fokuset over mot tohjulinger. Piaggio ønsket å lage en motorsykkel som passet for alle typer mennesker, også kvinner. Dette resulterte i scooteren vi i dag kjenner som Vespa 98.

Piaggio fører i dag scootere for all slags bruk. Kvalitet, teknologi og en personlig og stil er fellesnevneren. Alt fra kraftfulle XEVO til mindre og lettere Zip og Fly.

Innovative løsninger og prosjekter for å oppnå det ultimate innen urban mobilitet har alltid eksistert i Piaggios DNA. Funksjonelle og avanserte modeller, som MP3-familien er et eksempel på ønsket om å imøtekomme intelligent og urban mobilitet. Dette er en unik serie scootere med tre hjul, som byr på en helt ny kjøreopplevelse som revolusjonerer dagens begreper om sikkerhet og kjøreglede.