MOTO GUZZI

Motorsyklister over hele verden forbinder Moto Guzzi med stolthet, tradisjon, forskning på motordesign, italiensk stil og speilblank krom.

 

En italiensk milepæl
Den italienske motorsykkelprodusenten startet opp allerede i 1921. Det var her det hele begynte. Siden har det bare fortsatt. En historie om motorsyklister og motorsykler, legendariske seire, genialitet og lidenskap. I 2004 ble Moto Guzzi en del av Piaggio Group.

Den første motorsykkelen med ørn på tanken var den legendariske 8 HP Normale, etterfulgt av suksessfulle modeller som 1928 Guzzi Norge og Airone 250 (1839). Navnet Norge er henter fra den gang da Guzzi selv kjørte EN GT 500 fra Italia til Polarsirkelen – og gav sykkelen navnet Norge.

 

En legende blant sykler
Moto Guzzi er et merke som lever opp til forventningene. Den italienske produsenten kan skilte med leveranse av California til både Los Angeles Police Depertment og den italienske presidentens vaktkorps.

I 2011 fylte Moto Guzzi 90 år og feiret med en helt ny versjon av den populære Moto Guzzi California. Jubileumsmodellen representerte arven etter den legendariske motorsykkelen i form av et nytt og moderne design.