Om Kymco

En av Europas sterkeste merkevare for mopeder, MC-scootere og ATV. Kymco forbindes med høy kvalitet og overlegen pris.

 

KYMCO står for Kwang Yang Motor Corporation, og er den største Taiwan-baserte produsenten av scootere (50-700 kubikk), motorsykler og ATV. Kymco ble grunnlagt i 1963 og har de siste årene tatt store markedsandeler i Europa.

Kymco er markedsleder i flere Europeiske land, blant annet Tyskland og høster lovord fra både presse og fornøyde kunder.

 

Design og funksjon
Hemmeligheten bak suksessen er Kymcos smarte produksjonsmetoder over hele spekteret fra 50 til 700 kubikk. Dette gir høy kvalitet og den nyeste teknologien til en svært god pris. Andre produsenter, slik som BMW og Kawasaki motorsykler, samarbeider med KYMCO på grunn av den taiwanske kvaliteten.

Kymco tilbyr den mest sofistikerte teknologien, som ABS eller verdens første scooter med elektrisk justerbar fjæring, til en pris som er overlegen alle andre når det gjelder «value for money». Kymco er også kjent for å treffe en nerve av design og funksjon med sine produkter.

 

Satser på lave utslipp
Taiwan er et av landene i verden med strengest krav når det gjelder miljøutslipp. For å imøtekomme de strenge kravene fokuserer Kymco på produksjon av 4-takts motorer med direkte innsprøytning og katalysator. Disse motorene gjør det mulig å senke utslippene betydelig.

 

Kymco er frempå i sitt arbeid og oppfyller i dag de tøffeste utslippskravene.