APRILIA – EKTE RACING DNA

Aprilia er det mestvinnende europeiske merket i motorsportens historie.


Et team som eksperimenterer med ideer og teknologier og alltid søker nye utfordringer. Fra MotoGP til motocross, fra superbike til supermotard, fra rally til trial.
 

Italiensk teknologi og design
Aprilia er verdenskjent for sine italienske motorsykler fullstappet med teknologi og ytelse. Etter å ha laget scootere og mopeder siden 1960 startet Aprilia opp i 1975 med produksjon av cross- og racingmaskiner. I dag er de mest kjent for sine løpsvinnende sykler i motorsportkategorien. I 2004 ble Aprilia en del av Piaggio Group.
 

Som skapt for racing
Med 294 Grand Prix-seiere holder Aprilia verdensrekorden med flere seiere enn noen annen europeisk motorsykkelprodusent. Dette, sammen med imponerende 54 verdensmesterskapstitler innen road racing, superbike og offroad, gjør Aprilia til en legende innen motorsportsegmentet. Hver eneste dag deler Aprilia lidenskap, utfordringer og seiere med motorsyklister på vei og bane over hele verden.
 

Vinnende teknologi – fra bane til vei
Aprilia setter stadig nye teknologiske standarder. Verdensmesterskapstitlene Aprilia kan smykke seg med, er resultatet av en kontinuerlig teknologisk utvikling. Den samme som gjør hver Aprilia-sykkel unik, og hver Aprilia-fører til en racerkjører.

#bearacer er en livsstil som vokser med utfordringene. Derfor sikter Aprilia høyt innen teknologi. Fra erfaringer på banen har produsenten utviklet den mest avanserte teknologien og elektronikken: sikkerhets- og assistansesystemer, geometrisk justering, understellsjustering og ulike motorkarakteristikker. Hver eneste motorsykkelfører skal få vise sitt ytterste potensial. Selv den aller dyktigste og mest krevende.

Elektroniske systemer fra Aprilia setter standarden i motorsykkelverdenen: Ride-By-Wire, APRC (Aprilia Performance Ride Control), ABS og ADD (Aprilia Dynamic Damping). Aprilia gjør kjøringen til en komplett, sikker og spennende opplevelse.
 

Å være en racer er ikke et yrke, men en livsstil. Det ligger i blodet.