Vespa

Primavera 50 Jubileum

Primavera Jubileum 2018 markerer 50 år med stilikonet Vespa Primavera. Det hele feires med to splitter nye farger – Azurro og brun!


Art.nr. PRIMAV50 ANNI

  kr 33 990

  Vrakpantavgift på kr. 500,- tilkommer

  Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

  Finansiering fra kr 598,00/mnd. (60 mnd.)
  Finansieringspris kr 47 776,50.
  Se detaljer
  Høydepunkter
  • 2018 jubileumsmodell!
  • 4T3V i-get Euro 4-motor
  • Moderne og stilren
  • 5-års garanti
  • Plass til hjelm i låsbart oppbevaringsrom under setet
  • Lavt drivstofforbruk
  Beskrivelse

  Med sitt unike og stilsikre design trenger ikke Vespa Primavera bekymre seg for sin alder, og feirer 50-års jubileum med stil! Primavera-modellen har vært blandt Vespas mest populære modeller siden starten i 1968, og feirer nå med to eksklusive jubileumsfarger!

  Gode kjøreegenskaper, stilig ytre
  Primavera overgår alle andre av dagens scootere når det gjelder kompakt styrepresisjon, og har naturligvis den klassiske og populære avrundede frontlykten og sidespeil i krommet stål.

  Setehøyden gir deg perfekt kontroll over kjøretøyet og de 5-eikede aluminiumsfelgene garanterer stabilitet, god styring og bra veigrep. Den kraftige 200mm bremseskiven gir stabil og effektiv bremseevne.

  Historisk sus
  Den første Vespa Primavera ble avduket i 1968. Dette var året da den moderne ungdomsgenerasjonen oppdaget sin frihetslengsel: Året da tradisjonelle former ble brutt ned, og den vestlige kultur forandret historien for all fremtid. Fra universitetene i California til student-torgene i Paris stod det fram en gruppe unge mennesker som forlangte sin plass i fremste rekke av et samfunn i rask endring. I 2018 feirer vi 50 år med dette stilikonet.

  Vespa Primavera så dagens lys midt i dette kaoset av ideer og lidenskap, og ble raskt et ikon ved å gjøre to hjul og en motor tilgjengelig for en verden i bevegelse, noe som gjorde den til en legende i en uforglemmelig tidsepoke.

  Smart og moderne, lettkjørt. Vespa Primavera var et friskt pust i en verden som lengtet etter forandring. Den ble en av de mest holdbare og best likte modellene i hele Vespas historie.

  Banebrytende og dynamisk
  Vespa Primavera er tilbake i 2018 med to nye jubileumsfarger, med et vell av de samme verdiene som skapte legenden. Ungdommelig, nyskapende, teknologisk banebrytende, lettkjørt og dynamisk, med øye for miljøet som den er et naturlig midtpunkt i - Vespa Primavera tar med seg arven av friskhet og livsglede fra kultikonet i Vespa historien inn i framtiden.

  Vespa Primavera adopterer også noe av stilen og de tekniske egenskapene til Vespa 946, den mest teknologisk avanserte modellen noensinne.

  Primavera feirer 50 år i stil!
  For å feire 50 år som stilsikkert ikon lanserer Vespa i 2018 jubileumsmodellen ”Primavera 50 Jubileum”. To nye farger som på perfekt vis fanger elegansen som har gjort Primavera til en av Vespas mest populære modeller. Azzuro og brun er årets to utvalgte farger.

   

  Spesifikasjon
  Kubikk 49,90
  Effekt (HK) 3,30
  Girkasse Automat/DCT
  Sittehøyde 790,00
  Førerkortklasse AM146

  Motortype

  Boring 39 mm x41,8mm
  Kjølesystem Luft
  Antall sylindre 1
  Effekt (HK) 3,3 hk
  Motortype 4T
  Drivstoffsystem Innsprøytning
  Start El

  Girkasse

  Antall gir Automat cvt

  Mål/vekt

  Bensintank 8L

  Annet

  Bremser framme Skive 200 mm
  Bremser bak Trommel
  Dekk framme 110/70 -12''
  Dekk bak 120/70 -12''
  Dokumentasjon
  Tilbehør

  verdens mest ikoniske tohjuling

  I 1968 kom Vespa Primavera inn på scenen som et friskt pust. 50 år ble feiret med spennende fargevalg og masse attitude.

  vespa colors

  interessert i denne?