Aprilia

Tuono 125

Aprilia Tuono 125 er en allsidig sykkel for deg som er ute etter pur kjøreglede. Her får du en sporty sykkel med aggressive linjer og lav vekt i umiskjennelig Aprilia-stil. 


Art.nr. TuonoV125 E4

  kr 47 990

  Vrakpantavgift på kr. 500,- tilkommer

  Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

  Finansiering fra kr 771,00/mnd. (60 mnd.)
  Finansieringspris kr 63 056,50.
  Se detaljer
  Høydepunkter
  • En tøff streetfighter, like rå som storebror Tuono 1100
  • Lav vekt
  • Sporty
  • Design med aggressive linjer
  • Attraktiv look
  • Bensintank på 14,5 liter
  • 15 hk motor
  • ABS-bremser
  • Dekk front: 100/80-17, Dekk bak: 130/70-17
  Beskrivelse

  Tuono 125 er designet og bygget i Italia og sykkelen bærer preg av å være utviklet i det italienske Racing-miljøet.

  Dette er en motorsykkel som tilbyr unge kjørere, så vel som motorentusiaster, det beste som finnes innen design, konstruksjon, komponenter og tekniske funksjoner.

  Sporty design og suveren komfort
  Sykkelen er utstyrt med banebrytende ramme og en motor i toppsjiktet.  Nye Tuono 125 er en sykkel med ekstremt sterk personlighet. Det er en ekte nakensykkel som serverer suverene kjøreopplevelser, mye takket det store, polstrede setet og styrets utforming.

  Motorsykkelen er tydelig inspirert av fart og kjøreglede. Chassiset er helstøpt i aluminium. Denne spektakulære modellen er et resultat av Aprilias lange erfaring på banen. Tuono 125 har en lett konstruksjon, med høy vridningsstivhet, for å kunne garantere topp ytelse.

  Kjørestillingen er ikke ekstrem slik vi kjenner det fra supersportsyklene. Styret er ergonomisk plassert for å sikre optimal komfort samtidig som du har full kontroll. Fothvilerne er utformet for å hindre trøtthet hos føreren, og gummibelegget er med på å hindre vibrasjon.

  Smart utstyr, bra look
  Utseendet til Tuono 125 er sterkt preget av frontlysene som i likhet med Tuono V4 gir sykkelen et originalt og attraktivt utseende. Lyktene sørger også for at du garantert blir sett i nattemørket. Bensintanken rommer hele 14 liter og gir sykkelen et eksepsjonell rekkevidde.

  Den nye Tuono 125 kan enkelt kobles opp mot din smarttelefon via en AMP ECU enhet (ekstrautstyr) slik at du har all informasjon om sykkelen lett tilgjengelig på telefonen.

  Displayet kontrolleres med instrumenter på styret, hvor du enkelt holder oversikt over speedometer, Trip Master, batteri og klokke. Det finnes også en Lap Timer med minne for opp til 20 runder.

  Miljøvennlig kraftmotor
  Det bankende hjertet hos Tuono 125 er en ensylindret firetakter på 124 kubikk på 15 hk.

  ABS-brems og væskekjøling kommer som standard. Foran finner du 300mm skivebremser i stål og bak de nye J. Juan 220mm skivebremser. Den asymmetriske svingarmen sikrer høyest mulig stivhet for bedre håndtering av sykkelen.

  Tuono 125 er utstyrt med teknologi vi kjenner igjen fra Racing-verdenen, og som garanterer maksimal ytelse og sikkerhet i hver eneste sving.

  Tuono 125 er selvfølgelig godkjent ut fra dagens Euro 4-krav, noe som garanterer miljøvennlighet, selv ved topp ytelse.

  Spesifikasjon
  Kubikk 124,20
  Effekt (HK) 15,00
  Girkasse Manuell
  Sittehøyde 810,00
  Førerkortklasse A1
  Dokumentasjon

  aprilia tuono 125

  En ekte streetfighter

  Dette er en motorsykkel som tilbyr unge kjørere, så vel som motorentusiaster, det beste som finnes innen design, konstruksjon, komponenter og tekniske funksjoner.

  se video

  designed for racers. built for riders.

   Aprilia har racing i sitt DNA. 52 verdensmestertitler, hundrevis av seire i verdensmesterskap innen racing, SBK og offroad: Aprilia er det mestvinnende europeiske merket i motorsykkelsportens historie.

  interessert i denne?