Moto Guzzi

V85 TT

V85 TT er skapt for de tøffeste eventyrerne og vekker til live den legendariske stemningen fra Rally Paris-Dakar og andre berømte race.


Art.nr. V85TTK

  kr 174 867

  Vrakpantavgift på kr. 500,- tilkommer

  Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

  Finansiering fra kr 2 345,00/mnd. (60 mnd.)
  Finansieringspris kr 201 903,45.
  Se detaljer
  Høydepunkter
  • Første og eneste "klassiske" enduroen på markedet
  • Doble LED-lys
  • Tre kjøremoduser
  • Har 23 liter bensintank – den største i sin klasse.

   

  Beskrivelse

  V85 TT er sykkelen som egner seg for turer av alle slag i alt slags terreng, den er den perfekte kombinasjonen av den karakteristiske Mandello-ørnen med en moderne klassikers former.

   

  Guzzis første klassiske tur-enduro

  De stilrene formene kombinert med lettsindighet og komfort er nøkkelelementene som gjør V85 TT til en unik sykkel. Designen og stilen snakker et språk de eventyrlystne forstår.

  V85 TT sklir rett inn blant store klassikerne i offroad-segmentet, med avanserte teknologiske elementer som for eksempel det digitale instrumentpanelet og LED-lys. På toppen av DRL-lysene i front troner den tydelige silhuetten av den populære og stolte Moto Guzzi-ørnen.

   

  V85 TT har ingen kåper. Til gjengjeld har den en vindskjerm i røkglass og håndbeskyttere som gjør sykkelen egnet til helårsbruk, klar til å legge ut på et eventyr uansett når lysten måtte komme over deg.
   

  Rendyrket eventyrlyst

  Den solide stålrammen foran garanterer motorsykkelens stabilitet, og chassiset tar seg av resten med fjæring og fjærvandring på 170 mm, bremsemekanisme som styres av et Continental ABS-system, og hjul med eiker – 19 tommer foran og 17 tommer bak. Denne kombinasjonen av elementer understreker virkelig hvor allsidig V85 TT er.

  Og som om alt dette ikke var nok, er dette den eneste sykkelen i sitt segment som er utstyrt med drivakselakseloverføring. Den overfører kraften langt mer effektivt enn kjededrev og er helt vedlikeholdsfri.
   

  En splitter ny motor designet for spenning

  Den luftkjølte tosylindrede OHV-motoren som sitter på langs på rammen og har to ventiler per sylinder – Mandello-ørnens stolthet og tradisjon. Hele 853 kubikk og materialer som titan, som er mer vanlig på racersykler, gir V85 TT et enda spenstigere preg.
   

  Max ytelse i alt slags terreng

  Når du først har fått på deg hjelm og hansker og tømt hodet, er alt som gjenstår å heve føttene fra bakken og nyte turen. Det er derfor V85 TT byr på tre forskjellige kjøremoduser.

  • Road: en jevn opplevelse, en ren nyttelse
  • Rain: når veigrepet er dårlig, og du trenger ekstra sikkerhet
  • Off-road: når du vil presse sykkelen maksimalt, og få en skikkelig offroad-ytelse

   

  V85 TT er skapt for de lange turene. Bensintanken rommer over 23 liter og er den største i sin klasse. Så her får selv den ivrigste langdistanseføreren sitt.

   

  AVANSERT CRUISEKONTROLL

  De mange fordelene ved V85 TT strekker seg også til instrumentpanelet. Halvt skjult bak håndbeskytterne finner du alle kontrollfunksjonene du trenger, mens cruisekontrollen aktiveres lett ved å trykke på en knapp. Du trykker på den samme knappen for å redusere eller øke farten. Aldri har det vært enklere å holde farten konstant på lange motorveistrekninger. Det er en smal sak å nyte turen på V85 TT.

   

  Ingen grunn til å koble seg av (om du ikke ønsker det)

  Det er kanskje tradisjonell mc-teknikk vi finner i hjertet av V85 TT, men det betyr ikke at sykkelen ikke er rustet for fremtiden. Den 4,3 tommer store berøringsskjermen, med usedvanlig god lysstyrke og oppløsning, gir deg all informasjonen du trenger når du er ute på veiene: Høy teknologisk ytelse og nettilkobling underveis, funksjoner som gjør at du kan lytte til musikk og besvare anrop, navigere og mye mer. Alt dette får du i form av MOTO GUZZI MIA, multimediaplattformen som gir deg muligheten til å koble til smarttelefonen din til sykkelen via en ECU du finner i Moto Guzzis tilbehørskatalog.   

   

  De avgjørende detaljene

  Du kan skreddersy din V85 TT og gjøre den til din helt unike sykkel med et bredt utvalg av originalt tilbehør som er designet, utviklet og produsert av Moto Guzzi. V85 TT forvandler hver kjøretur til et personlig, usedvanlig og minneverdig eventyr. 

  Spesifikasjon
  Kubikk 853,00
  Effekt (HK) 80,00
  Girkasse Manuell
  Sittehøyde 835,00
  Førerkortklasse A
  CO2 g/km 118,00

  Motortype

  Boring 84mm
  Kjølesystem Luft kjølt
  Antall sylindre 2
  Effekt (HK) 80
  Motortype V2 4T
  Drivstoffsystem Innsprøyting
  Start El
  Slaglengde 77mm
  Moment 80nm v 5000 omdr

  Girkasse

  Kraftoverføring Kardang
  Antall gir 6

  Mål/vekt

  Bensintank 23L
  Kjøreklar vekt 229
  Hjulavstand 1530

  Annet

  ABS Ja
  Bremser framme 320mm Brembo Skiver
  Bremser bak 260mm skive
  Demping framme Opp ned gaffel 41 mm
  Demping bak Mono støtdemper
  Dekk framme 110/80-19
  Dekk bak 150/70-17
  Hjul framme Eiker
  Hjul bak Eiker
  Dokumentasjon
  Tilbehør

  moto guzzi v85 tt

  som skapt for barske eventyrere

  se video

  interessert i denne?