Piaggio

MP3 300 HPE SPORT

Den miljøsmarte og urbane trehjulingen med mer tydelig definerte sportslige detaljer.


Art.nr. MP3300SPK

  kr 89 990

  Vrakpantavgift på kr. 500,- tilkommer

  Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

  Finansiering fra kr 1 292,00/mnd. (60 mnd.)
  Finansieringspris kr 109 016,50.
  Se detaljer
  Høydepunkter
  • Ny GT-design
  • Ny 300 HPE-motor med 26 hk
  • ABS- og ASR-systemer som standard
  • Frontlys med LED DRL
  • LED-blinklys og LED-baklys
  • Digitalt instrumentpanel 
  • Integrert vindskjerm for bedre beskyttelse
  • Enda mer ergonomisk bremsepedal
  • Komfortabel sadel med korsryggstøtte
  • Bagasjerom under setet med plass til to hjelmer
  Beskrivelse

  Trehjulingen Piaggio MP3 omdefinerte måten vi beveger oss på i byene. I år har den blitt enda spenstigere og enda lettere.

  MAKSIMAL SIKKERHET: TRE HJUL, ABS OG ASR
  Begge modellene i Piaggio MP3 300 HPE-serien har antiblokkerende bremsesystem (ABS) med integrert antispinn (ASR). ASR-systemet kan enkelt kobles inn og ut og forhindrer effektivt at bakhjulet ikke mister grepet på glatt og farlig underlag, som for eksempel våt asfalt. Piaggio MP3s suksess skyldes også den eksklusive og patenterte tilt-teknologien på forhjulet, som regulerer sykkelens helling automatisk og forhindrer effektivt velting. En annen soleklar fordel ved trehjulinger er nedbremsningen på tre hjul. Det korter ned bremsestrekningen med opptil 20 prosent i forhold til en vanlig MC og gir deg enda større sikkerhet og komfort.

  MILJØSMART OG PARKERINGSEFFEKTIV
  Tok du billappen før 2013, har du alt som skal til. Piaggio MP3 300 HPE har kanskje tre hjul, men er ellers 100 prosent MC og kommer med en rekke bonuser. På denne trehjulingen blir du miljøsmartere og slipper unna både bompenger, køer og parkeringsproblemer. En trehjuling er nemlig ikke stort mye bredere enn en vanlig scooter, så du kan tråkle deg forsiktig frem mellom bilene når trafikken snegler seg av gårde i rushtiden.

  Piaggio MP3 300 HPE er uansett mye enklere å parkere enn en bil. De to forhjulene kan settes i lås og gjør det ekstra enkelt å sette den fra seg uten sidestøtte, og i lyskrysset tre ikke engang å sette føttene i bakken. Piaggio MP3 300 HPE står støtt og godt overalt. Når du kjører, oppleves den også tryggere enn en tohjuling.

  LIKE RÅ PÅ TOURING SOM PÅ PENDLING
  Piaggio MP3 300 HPE er en moderne og elegant MC, og den raffinerte finishen og det ekstreme kvalitetsfokuset levner ingen tvil om trehjulingens slektskap til bilen.

  Design og komfort står i sentrum i MP3-serien. 300 cc-modellen har ny grill på frontskjermen, høy vindskjerm i helt ny design med integrerte håndbeskyttere. Komfortnivået er satt opp flerfoldige hakk. Detaljer som dette, kombinert med det perfekte styret mellom fotplassen og setet, er beviset på at Piaggio MP3 300 HPE er like rå på touring som på pendling.

  MP3 300 HPE kan skilte med mange sporty elementer, som for eksempel de mattsvarte eikehjulene og sportsmodellens røde dempere.

  EVOLUSJON OG KRAFT
  Nye Piaggio MP3 HPE rommer den siste evolusjonen innen 300 cc-motorer; en ensylindret firetakter med fire ventiler og væskekjølt motor med elektronisk innsprøytning.

  Piaggio MP3-serien er den første ensylindrede scootermotoren noensinne som er utstyrt med en kontinuerlig variabel kraftoverføring med sentrifugalclutch. Denne usedvanlige clutchen er en crossover fra bilens verden som leverer forbedret og langvarig stabil ytelse, selv i krevende vær- og vindforhold.

  TOPP TILBEHØR
  Du får et rikt og allsidig tilbehør til Piaggio MP3 300 HPE, basert på Piaggios presise designfilosofi som kombinerer unik kjørekomfort med den sjeldne og skyhøye nyttegraden trehjulingen har i hverdagen. Legg til en 37 liters toppboks, en stilig innervæske, vindskjerm i ekstra raffinert design, tilbehør med varmeelementer eller en elektronisk tyverialarm. Eller noe helt annet. Dette er pendlermaskinen for den stilsikre.

  VERSJONER OG FARGER
  Nye Piaggio MP3 kommer i to forskjellige versjoner: Piaggio MP3 300 HPE og Piaggio MP3 300 HPE Sport – sistnevnte med mer tydelig definerte sportslige overflater og detaljer.

  Piaggio MP3 300 HPE Et symbol på storbyeleganse. Fås i to helt nye farger: glossy Nero Cosmo og matt Argento Cometa. Begge matches med femeikers felger med matt, svart finish.

  Piaggio MP3 300 HPE Sport Sporty versjon med mange detaljer i matt svart og grafiske detaljer som ikke etterlater noen tvil om trehjulingens kapasitet. Røde, kraftige dempere foran og bak og aluminiumsdetaljer. Multimediaplattformen PIAGGIO MIA er standard og sørger for at du alltid er påkoblet når du ferdes på din Piaggio MP3 300 HPE Sport. Alt du trenger, er en smarttelefon.

  Velg mellom fargene Pastel white, glossy Pastel grey og Meteora Black, sistnevnte er matt.

  Merk! Har du fått utstedt vanlig førerkort (klasse B) for bil før januar 2013, har du lov til å føre en trehjulet scooter med vanlig førerkort for bil. Etter 2013 ble det innført nye regler for førerkort for såkalt «mellomtung motorsykkel», og trehjuling er nå omfattet av dette regelverket.

  Du kan lese reglene på Vegvesenets nettsider her: https://www.vegvesen.no/forerkort/har-forerkort/Hva+har+du+lov+a+kjore/Personbil+%28klasse+B+og+B+96%29

  Spesifikasjon
  Kubikk 278,00
  Effekt (HK) 26,20
  Girkasse Automat/DCT
  Sittehøyde 780,00
  Førerkortklasse B
  CO2 g/km 74,00
  Forbruk l/mil 0,32

  Motortype

  Boring 75mm
  Kjølesystem Væske
  Antall sylindre 1
  Effekt (HK) 26,2
  Motortype 4T
  Drivstoffsystem Injection
  Start El
  Slaglengde 63mm
  Moment 26Nm v 7750 omdr

  Girkasse

  Kraftoverføring Reim

  Mål/vekt

  Bensintank 11L
  Lengde 2000mm
  Kjøreklar vekt 225 kg

  Annet

  ABS Ja
  Bremser framme Doble skiver 258 mm
  Bremser bak Skive 240 mm
  Dekk framme 110/70-13 *2
  Dekk bak 140/60-14
  Dokumentasjon
  Tilbehør

  MP3 300 HPE

   mer kraft og oppgradert DESIGN 

  Nye Piaggio MP3 300 HPE rommer den siste evolusjonen innen 300 cc-motorer; en ensylindret firetakter med fire ventiler og væskekjølt motor med elektronisk innsprøytning. Modellen har også fått ny grill og høy vindskjerm i helt ny design.

  se video

  Piaggio MP3 er utstyrt med det beste innen sikkerhet for å takle alle underlag i enhver situasjon. Trehjulingene er utstyrt med Piaggios elektroniske system ASR, som forhindrer bakhjulet å skli, selv på glatte underlag.

  motorsykkelen du kan kjøre med billappen

  Den er et perfekt alternativ til bilen for deg som vil ha et enklere liv i byen, eller pendle til og fra jobben. Alt du trenger for å kjøre Piaggio MP3 er vanlig førerkort for bil (tatt før 17.01.2013).