Med racing i genene og rent adrenalin på tanken

Nye Aprilia Tuono 125 E4 er sykkelen for deg som er ute etter pur kjøreglede, og vil kjøre med stil. Når du ser Tuono 125, er du ikke i tvil om at dette er en Aprilia – en helt unik, sporty og dynamisk lettvekter. Det stilige utseendet har den arvet etter storebroren Tuono 1100 V4. Og naturligvis er Tuono 125 en fullblods italiener; tegnet og bygget i Aprilias verksteder i Noale i Venezia og utstyrt med den aller beste teknologien.

 

Streetfighteren Tuono 125 er som skapt for den unge bikeren og tilhengeren av lette motorsykler.

 

«Made in Italy»

Eller rettere sagt: «Made in Noale». I en klasse for seg. Siden 1992 har Aprilia Racing vunnet 54 VM-titler i forskjellige klasser. Tuonos lette aluminiumsramme, den vridningsstive rammekonstruksjonen og mange Aprilia-typiske chassisegenskaper har blitt utviklet for og testet i verdensmesterskapene og satt i serieproduksjon i Noale.

 

 

Designed for racers, built for riders

 

Med en Aprilia Tuono 125 er veien kort fra bane til vei. Aprilia er en livsstil. Stoltheten over å eie en Aprilia gir en merverdi i seg selv. Aprilia er det lille ekstra som gjør en biker til en ekte racerkjører – #be a racer

Den tøffe og ekstremt sterke frontlykten gjør at selv Aprilia-kjennere har problemer med å skjelne Tuono 125 fra Tuono 1100 V4 forfra.

 

Tuono 125 stiller til start med sportslig, aerodynamisk frontkledning, toppmoderne rammelayout og prestasjonssterk motor.

 

Aprilia er det lille ekstra som gjør en biker til en ekte racerkjører – #be a racer

 

Miljøvennlig og sterk er to sider av samme sak for Aprilia.

 

Aprilia Tuono 125 kan skilte med både ABS-bremser og lavt tyngdepunkt. Og ikke minst oppfyller denne yppige lettsykkelen kravene i Euro 4, noe som betyr at Tuono 125 gir deg nok av fart og spenning innenfor både trygge og miljøvennlige rammer.

Tuono 125 er en vaskekte Supersport Naked-sykkel i 125 kubikk-klassen. Chassiset spiller på lag i bygater som krever kjappe reaksjoner, og på landeveiene tar Tuono 125 dag dynamisk og presist gjennom sving etter sving.
 

Komfort og manøvrerbarhet står høyt i kurs: Kjørestillingen er oppreist og det brede racing-styret gir deg full kontroll.

 

 

se video

Aprilia 125 Tuono oppfyller de strenge utslippskravene i Euro 4

Denne miljøvennlige råtassen har ikke latt hensynet til klima og utslipp gå på bekostning av ytelsen: Hjertet som banker i maskinen er en ensylindret firetaktsmotor på 124 kubikk som yter hele 15 hestekrefter.

 

Instrumenter og tilbehør i racing-design

Aprilia tilbyr kompakt og ekstremt lett tilbehør som ikke går ut over motorsykkelens ytelse, men heller hever den. Instrumenter får du i racing-design som gir deg all informasjon du trenger når du ferdes på to hjul ute på veiene. Og ikke minst er Aprilia Tuono 125 E4, i likhet med andre Aprilia-sykler, klargjort for appen AMP – Aprilia Multimedia Plattform. Last ned appen, og du får en trådløs forbindelse mellom deg og sykkelen din, via smartelefonen.

Se flere detaljer her.

 

Aprilia Multimedia Platform (AMP)

AMP er en innovativ app som setter prikken over i-en på alt originalutstyret som er installert på Aprilia-sykkelen din.

 

AMP oppretter en trådløs forbindelse mellom sykkelen og smarttelefonen din og forvandler den til en sofistikert multifunksjonell kjørecomputer.

På smarttelefonens berøringsskjerm får du vist mange forskjellige funksjoner og opplysninger, blant annet hastigheten du holder, motorens turtall, ytelse og dreiemoment. Du kan også holde øye med hvor mye drivstoff du bruker, og hva gjennomsnittsforbruket er.

 

 

vil du vite mer om aprilia tuono 125?

 

Ute etter et alternativ?

Aprilia RS 125 hakk i hæl

I likhet med Tuono 125 er Aprilia RS 125 noe av det råeste og sprekeste en 16-åring kan kjøre. Med denne potente og sikre sykkelen er det enkelt å henge med kompisene – eller å jekke dem ned om du føler for det. Stopper lett med 320 mm bremser og dobbeltstemplet kaliper foran. Stilig design som får Aprilia RS 125 til å se lang kraftigere ut enn sine 125 kubikk.

Sjekk ut Aprilia RS 125