Aprilia-dager med gode tilbud!

Aprilia er for deg som er ute etter pur kjøreglede, rå design og den aller beste teknologien. Aprilia er en livsstil og det lille ekstra som gjør en motorsyklist til en ekte racerkjører – #be a racer.
I perioden 12. april – 16. mai kan du gjøre et ekstra godt kjøp!

APRILIA

RSV4 Rf

RSV4 RF er det nærmeste en Moto GP-racer du kan komme, en real racersykkel tilrettelagt for veien – og den eneste supersportsykkelen med V4-motor.

APRILIA

Tuono V4 factory

Hyllet av kritikerne som en av de mest effektive og raskeste syklene i sitt segment. En eksepsjonelt spennende maskin og arvingen etter den originale Aprilia RSV4.

Akrapovic Slip-On eksospotter

spesialpris: 15.000,-

når du kjøper ny Tuono V4 og RSV4 RF. Akrapovic Slip-On Line Titanium eksospotter gir deg en suveren kombinasjon av kvalitet, holdbarhet, ytelse og design. Veil. utsalgspris 24.372,-

APRILIA

 DORSODURO 900

Morsom maskin med sterke prestasjoner – dette er motorsykkelen for deg som liker avansert kjøring og er ute etter et skikkelig adrenalinkick.

arrow Slip-On eksospotte

spesialpris: 8.000,-

når du kjøper ny Dorsoduro 900. Veil. utsalgspris 13.500,-. Montering kommer i tillegg.

aprilia

rs125

Den første 4-takts motorsykkelen spesielt designet for yngre førere og spekket med den sofistikerte teknologien som har blitt utviklet gjennom flere år med suksess i Grand Prix-racing.

aprilia

tuono 125

Motorsykkelen som tilbyr både unge motorsyklister og erfarne motorentusiaster det beste som finnes av design, konstruksjon, komponenter og tekniske funksjoner.

RS125 / Tuono 125:

Quickshift med på kjøpet

Quickshift gjør det mulig å gire opp superraskt uten å måtte bruke clutchen eller slippe opp gassen. Montering kommer i tillegg.

Designed for racers, built for riders

#BE A RACER

aprilia-dager hos utvalgte forhandlere:

Bikerstreet/Stavanger, Motorsenteret/Bryne, Motorteknikk/Kristiansand, Monsterbike/Drammen og RS motor/Ålesund