piaggio mp3 500 business/sport

kampanje
NÅ 119 990,-

Få med hjelm, hansker og Interphone kommunikasjonsutstyr på kjøpet (verdi kr 4 897,-).

Har du alltid hatt lyst på motorsykkel, men aldri fått tatt mc-lappen. Da er dette noe for deg!

 

Piaggio MP3 er en trehjuling som du kan kjøre på vanlig bilførerkort. Den tøffe scooteren har fleksibiliteten og framkommeligheten til en tohjuling, og har samtidig tryggere og mer komfortable kjøreegenskaper. Piaggio MP3 500 kan kjøres med vanlig førerkort for bil dersom førerkort klasse B er tatt før 19.01.2013).

Les også: Motorsykkelen du kan kjøre med billappen

 

Gjør et smart kjøp i juli og august

Vi har nå redusert prisen på MP3-modellene 500 Sport og Business og du får i tillegg HJC FG-17 sort blank hjelm, Motostyle Tec Skinnhansker og Interphone Sport kommunikasjonsutstyr med på kjøpet (verdi 4.897,-). Nye avgiftsendringer fra 1. juli 2017 vil øke prisen med nærmere 5 000 kroner, men nå har du altså muligheten til å kjøpe MP3 500 og spare tilsammen nesten 15 000,-! Tilbudet gjelder t.o.m. 31. august eller så langt lageret rekker.

 

Noen høydepunkter:

mp3 500 business og sport

 

Mye kjørglede og sikkerhet

Piaggio MP3 er utstyrt med det beste innen sikkerhet for å takle alle underlag i enhver situasjon. Trehjulingene er utstyrt med Piaggios elektroniske system ASR, som forhindrer bakhjulet å skli, selv på glatte underlag. Det gjør deg tryggere i all slags vær.

 

MP3 Sport 500

se video

 

Urban mobilitet i to versjoner

 

MP3 representerer et vendepunkt for deg som er ute etter det beste innen urban mobilitet. ABS-bremser og Traction Control gir god sikkerhet på veien. Ride by Wire-system lar føreren velge mellom to forskjellige systemer: Eco og Full Power. Disse gir muligheten for å velge kjøring som vektlegger lavt drivstofforbruk eller høy ytelse. Håndbrems og elektronisk roll-låssystem gjør at du kan parkere uten å bruke støtte. Ryggstøtte og utfoldbare fothvilere gir maksimal komfort for passasjer.


MP3 Business er preget av detaljer som eksospotte i krom, brunt sete, dedikerte speil og pene, rene farger.

Mer om Piaggio MP3 500 Business


MP3 Sport-versjonen har eksklusive matte farger, høyglanset sort finish, sorte hjulfelger, sort sete med dobbelt stoff og aerodynamiske bakspeil.

Mer om Piaggio MP3 500 Sport

 

interessert i PIAGGIO mp3 500?