piaggio mp3 350 sport

lanseringstilbud
kr 109.900,-

Få med toppboks og varmeholker på kjøpet (verdi 11.914,-). Frakt + klargjøring kommer i tillegg. Tilbudet varer t.o.m. 30. september.

MP3 350 Sport

ny motor, ny attitude

Motoren til Piaggio MP3 350 Sport er en av de beste som noensinne er bygget i sin klasse. Den leverer en ytelse tilsvarende en 400 cc, kombinert med lave brukskostnader og vekten til en 300 cc. Lett som en fjær, men sterk nok til å legge ut på luftige kjøreturer.

Design og komfort står i sentrum av MP3-serien

350 cc-modellen har ny grill på frontskjermen, høy vindskjerm i helt ny design og integrerte håndbeskyttere. Komfortnivået er satt opp flerfoldige hakk.

se video

MP3 kan du kjøre med vanlig førerkort for bil

 

Piaggio MP3 350 er en trehjuling som du kan kjøre på vanlig bilførerkort (klasse B tatt før 19.01.2013). Den tøffe scooteren har fleksibiliteten og framkommeligheten til en tohjuling – doble hjul foran gir tryggere og mer komfortable kjøreegenskaper.

Les også: Motorsykkelen du kan kjøre med billappen

 

Piaggio MP3 er utstyrt med det beste innen sikkerhet for å takle alle underlag i enhver situasjon. Trehjulingene er utstyrt med Piaggios elektroniske system ASR, som forhindrer bakhjulet å skli, selv på glatte underlag. Det gjør deg tryggere i all slags vær.

interessert i denne?