Aprilia

RSV4 RF 2018

Limited edition variant av RSV4 RR med V4-motor. En fullblods racersykkel tilrettelagt for veien.


Art.nr. RSV4 RF E4 SUP18

kr 299 990

Vrakpantavgift på kr. 500,- tilkommer

Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

Finansiering fra kr 3 896,00/mnd. (60 mnd.)
Finansieringspris kr 338 756,50.
Se detaljer
Høydepunkter
  • Limited Edition av RSV4 RR
  • Race Pack som standard
  • Eneste supersportsykkel med V4-motor
  • Smidde felger
  • Öhlins støtdempere og Brembo ABS-bremser, 330 mm
  • V4-motor
  • Ride By Wire med tre innstillinger: Track, Sport, Race
Beskrivelse

For å feire kongen av supersportsykler, RSV4 RR, kommer nå Aprilia med en Limited Edition, RSV4 RF. Det er kun 500 eksklusive sykler som har fått navnet RF.

Smidde felger. Öhlins støtdempere. Brembo ABS-bremser. Ride By Wire-system. Oppdatert avansert elektronikk. Lavere vekt enn tidligere.

Tilrettelagt for lange veistrekninger
RSV 4 RF er en skikkelig racersykkel tilrettelagt for veien. Chassiset kommer fra en arverekke med hele 18 seierstitler og 143 Grand Prix-seiere i 250 Moto GP-klassen. Dette er altså det nærmeste en Moto GP racer du kan komme.

RSV4 RF kommer med Race Pack som standardutstyr, i tillegg til en spesialdesignet  kåpegrafikk som har fått navnet ”Superpole”.

En ekte racersykkel
RSV 4 er i likhet med RR-modellen bygget rundt en fantastisk 65 ° V4-motor for å oppnå perfekt sentralisering av tyngdepunktet. RSV4 er den eneste supersportsykkelen med V4-motor.

Unike egenskaper
RSV 4 V4 RF kommer med en V4-motor på 201 hk. I tillegg er sykkelen utstyrt med Aprilia Performance Ride Control-system (APRC), som inkluderer Traction Control (ATC) med åtte valgbare nivåer for god stabilitet.

RSV 4 V4 RF kommer også med Aprilia Wheelie Control (AWC), som hjelper føreren med å kontrollere hjulløft ved å gradvis føre fronthjulet ned på bakken.

AQS-systemet (Aprilia Quick Shift), gir føreren muligheten til mer effektiv giring uten at han eller hun trenger å slippe gassen. Sykkelen er også utstyrt med Aprilia Launch Control (ALC), som enkelt lar føreren starte sykkelen med et par trykk.

Tilpasses smarttelefoner
Den nye RSV4 RF kan enkelt kobles opp mot din smarttelefon via en AMP ECU-enhet (ekstrautstyr) slik at du har all informasjon om sykkelen tilgjengelig på telefonen.

Motorsykkelens eget display kontrolleres med instrumenter på styret, der du enkelt holder oversikten over speedometer, Trip Master, batteri og klokke. Det finnes også en Lap Timer med minne på opptil 20 runder.

Spesifikasjon
Kubikk 999,60
Effekt (HK) 201,00
Girkasse Manuell
Sittehøyde 840,00
Førerkortklasse A
Dokumentasjon

rsv4 rf 2018

det nærmeste en Moto GP-racer du kommer

se video

en fullblods racersykkel tilrettelagt for veien